Rodi

(Advertorial)
Kom uit je winterslaap met Salsa!

(Foto: Theo Adriaansen)

NOORD - De ultieme manier om lichaam en geest uit de winterslaap te halen is het dansen van Salsa! Van deze tropische klanken gaat je humeur met sprongen vooruit, en bewegen is goed, maar dansen is leuker… In Amsterdam worden deze lessen met veel succes verzorgd door Annetje Riel van SalsaClub Amsterdam Noord. De SalsaClub verzorgt zowel laagdrempelige Salsalessen op vele niveaus, als ook Bachata en Kizomba danslessen en Salsafeesten in Amsterdam-Noord.


Vanaf donderdag 5 april start het nieuwe lesseizoen bij de SalsaClub. Heb je ook twee linkervoeten en totaal geen ritmegevoel? In 10 lessen leer je van topprofessionals de basics van de Salsa en daarmee kun je op elk salsa feestje terecht. Je mag de eerste les geheel gratis en vrijblijvend als proefles volgen. Je zit dus nergens aan vast! Zelf organiseert de SalsaClub ook elke maand een Salsafeest. Op 5 april om 19.30 uur starten we met de Salsacursus voor Beginners. Je bent zowel met als zonder partner van harte welkom bij de SalsaClub. Kom je zonder partner kunnen we niet op voorhand je plaats garanderen. Heb je al salsadanservaring, neem even contact op, dan kijken we welk niveau voor jou geschikt is. Het volledige lesschema vind je op de website.
Voor info, locaties en overige niveaus: Kijk op www.salsaclubadamnoord.nl of bel Annetje op 06-41613334. Meld je gauw aan!

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 12:46