Rodi

(Advertorial)
Een kind dat plezier heeft, ontwikkelt zich goed!

Spelen en leren staan centraal op de voorschool. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op de Peutercombi voorscholen van Combiwel voor Kinderen. Het is kinderopvang met extra aandacht voor 2- tot 4-jarigen. Spelen en leren staan centraal. Er werken gediplomeerde medewerkers die liefdevol en zorgzaam zijn. Het is er gezellig en er wordt ‘avontuur op maat’ geboden met taalspelletjes en thema’s.


Voordelig door toeslagen. Op basis van de hoogte van het inkomen is er recht op de Kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag (als je niet in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag). Samenwerking met basisscholen. De Peutercombi voorscholen werken samen met de basisscholen. De aandacht voor de ontwikkeling van je kind is dezelfde als op de basisschool waarmee wordt samengewerkt en er is sprake van samenwerking en een ‘warme’ overdracht. Daardoor is de stap naar de basisschool voor jou en je kind makkelijker.
Informeer naar de mogelijkheden! Meer weten over de Peutercombi voorscholen in Amsterdam-Noord? Kijk op www.combiwelvoorkinderen.nl of bel met de afdeling planning, tel. 020-5771133.

Artikel geplaatst op maandag 09 april 2018 - 11:38