Rodi

Nieuwe Gabor-collectie bij Master Schoenen

Richard Steur van Master Schoenen bij de Gabor-wand. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - In de winkel van Master Schoenen op het Purmerplein in Amsterdam-Noord prijkt sinds kort een wand met de nieuwste collectie Gabor schoenen. "Ik heb een Gabor shop in shop", vertelt de eigenaar Richard Steur. "Hét merk voor de jonge, modische vrouw die van lekker lopen houdt."

"Naast dit Duitse comfort merk verkoop ik voor de dames merken als Ecco, Hartjes, Durea, Mephisto, Laura Vita, Caprice, Loints of Holland Think, CD Solidus Gabor en nog veel meer. Voor heren verkoop ik onder andere de merken Mephisto, Clarks, Ecco, Loyd, Braend en Don John."
Het is de 41-jarige Richard niet met de pap- maar met schoenlepel ingegeven. Zijn vader begon ooit met een winkel in sportschoenen, later ook een schoenenwinkel. Richard wist al vroeg dat dat zijn passie was. Het was dus een logische stap dat hij in de voetsporen van zijn vader zou treden. Inmiddels heeft hij 18 jaar ervaring in het schoenenbranche en geeft hij met veel plezier advies op maat. Master Schoenen werkt samen met podologen in Amsterdam-Noord. Die doen het voorwerk en Richard maakt het af met een mooi paar schoenen. "Het gelukt om een vrolijke en fleurige collectie samen te stellen."
Een goede reden om een bezoek te brengen aan Master Schoenen, Purmerplein 25 in Amsterdam-Noord, 020-6360351. Gratis parkeren voor de deur.

Artikel geplaatst op donderdag 19 april 2018 - 11:28