Rodi

(Advertorial)
Dam-tot-Damloopcursus bij AV-Atos

(Foto: aangeleverd)

NOORD - Atletiekvereniging Atos uit Amsterdam-Noord start 15 mei de jaarlijkse Dam-tot-Damloopcursus. In vijf maanden stomen de deskundige trainers je klaar om de wedstrijd in goede vorm te lopen. Je krijgt 20 keer een training op het complex van AV Atos, een trainingsschema en advies om ook thuis je vorm te verbeteren. Je bent ook verzekerd van een startnummer van deze populaire hardloopklassieker.


De Dam-tot-Damloop is 23 september. Deze maand start de inschrijving. Wil je graag meedoen maar zie je op tegen die 16,09 kilometer? Als je samen traint en samen toeleeft naar de grote dag dan motiveert dat enorm. Door de cursus verbeter je je conditie en, net zo belangrijk, leer je hoe je de wedstrijd opbouwt. De eindstreep is dan ineens een stuk minder ver.

Loopervaring gewenst
De Dam-tot-Damloop is een lange afstandsloop. Daarom is de cursus bedoeld voor lopers die al 20 minuten non-stop kunnen lopen. Ben je een echte beginner, overleg dan eerst vooraf met de trainers.
Kies je cursusavond

Je kunt kiezen tussen de dinsdag- en de woensdagavond. De groepsgrootte per dag is minimaal 20 personen. Bij minder deelnemers worden beide groepen samengevoegd en wordt bepaald of de cursus op dinsdag of woensdag plaatsvindt. Kun je niet op één van deze avonden, maar wil je toch bij Atos komen trainen voor de Damloop? Dat kan ook. Neem dan contact op met dtdloopcursus@av-atos.nl.
Businessloop

Doe je al met een team mee aan de businessloop? Dan ben jij en/of je teamleden natuurlijk ook welkom bij de cursus. Meer informatie is te vinden op www.av-atos.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 13:53