Rodi

(Advertorial)
Een versleten heup of knie, wat is er aan te doen?

Orthopedisch chirurg Carlinde de Boer. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Ervaart u al lange tijd pijnklachten en stijfheid aan uw heup of knie? U kunt moeilijk opstaan en lopen is een probleem. U ligt er soms van wakker en vooral in de ochtend moet u op gang komen. Bent u 50 jaar of ouder, of misschien nog wel jonger, en ervaart u al deze klachten? Artrose kan de oorzaak zijn. Annatommie mc en Fysiotherapie GOED Amsterdam zijn organisaties met hart voor beweging en mobiliteit. Trots hebben ze de handen ineengeslagen en organiseren ze donderdag 17 mei een informatieavond over artrose en heup- en knieprotheses.


Tijdens deze avond vertelt orthopedisch chirurg Carlinde de Boer van Annatommie mc Amsterdam-Amstelveen en fysiotherapeut Paul Dames van Fysiotherapie GOED Amsterdam u over de oorzaak van artroseklachten, hoe u voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve als operatieve behandelingen. Hierbij wordt ook meer verteld over de verschillende prothesematerialen en operatietechnieken (voorste benadering en achterste benadering). Een unieke gelegenheid om u beter te laten voorlichting over de meest moderne behandeltechnieken
17 mei vanaf 18.30 uur is de informatieavond bij Fysiotherapie GOED Amsterdam georganiseerd, op de Johan van Hasseltweg 38, 1022 WV Amsterdam. U kunt zich inschrijven via www.annatommiemc.nl/evenementen of telefonisch via 088 022 0600. Deelname is kosteloos.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 mei 2018 - 15:18