Rodi

Het Brillenhuis maakt het verschil

Lex de jong in Het Brillenhuis. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - De grote prijsvechters bieden misschien brillen aan tegen lage prijzen, maar hiervoor gaat, volgens Lex de Jong van het Brillenhuis in Amsterdam-Noord, over het algemeen het gezegde 'Goedkoop is duurkoop' op. Hij ondervindt met regelmaat dat klanten met zo'n 'goedkope' bril zijn winkel binnenkomen op het Purmerplein 16 voor een reparatie. "Je merkt dan duidelijk het verschil in kwaliteit. Ik verkoop meestal Europees gemaakte monturen. Deze zijn degelijk, hebben een perfecte pasvorm en zijn bij schade makkelijker te repareren."


"Veel mensen denken goedkoper uit te zijn, maar dat is uiteindelijk niet het geval." De Jong heeft inmiddels 42 jaar ervaring als opticien en heeft sinds 2005 Het Brillenhuis op het Purmerplein. Hier heeft hij in de loop der jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. "Ik ben elke dag zelf aanwezig. Je merkt dat klanten het fijn vinden om een vertrouwd gezicht in de zaak te zien. Het persoonlijke contact en mijn eerlijkheid zijn de reden dat de mensen terug blijven komen." Service, vakmanschap en kwaliteit spelen natuurlijk ook een belangrijke rol. De Jong volgt de ontwikkelingen in zijn vakgebied op de voet. Ook op lenzengebied kan Het Brillenhuis alles bieden. "Hierin zijn wij qua prijs heel concurrerend."
Het Brillenhuis heeft nu een speciale actie. Wie een gewone bril en een zonnebril aanschaft, krijgt één glas gratis. Alle reden dus om binnen te stappen bij Het Brillenhuis, Purmerplein 16 in Amsterdam-Noord. Zie www.brillenhuis.nl voor meer informatie of bel 020-3370745.

Artikel geplaatst op maandag 21 mei 2018 - 12:15