Rodi

Kelly Fashion een begrip in Noord

'Een voorjaarcollectie waar je blij van wordt.' (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM-NOORD - Kelly Fashion is al jaren een begrip op het gezellige Purmerplein in Amsterdam-Noord. Ook dit jaar heeft Marianne Dijkstra een voorjaarscollectie waar je volgens haar blij van wordt.


Marianne runt Kelly Fashion sinds 1972, dus zij is al bijna 45 jaar actief op het Purmerplein. "Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan en klanten van een goed advies te voorzien", zegt ze. "De mensen kunnen lekker op hun gemak rondkijken in de winkel en als ze vragen hebben help ik graag." Het is dan ook niet voor niets dat een grote vaste klantenkring al jaren bij haar blijft terugkomen. Dit komt door de ongedwongen sfeer, maar ook door de uitstekende service. "Mocht uw broek te lang zijn, dan wordt deze gratis en direct verkort." Bij Kelly Fashion kan men terecht voor vrijetijdskleding in de ruimste zin van het woord. In het assortiment zitten merken als: Lee, Wrangler, Paddocks, Tom Tailor, en TimeZone. "Ik heb overhemden, T-shirts, vesten, truien, noem maar op. Verder heb ik zeven verschillende merken jeans, zowel voor vrouwen als voor mannen. Maar het belangrijkste vind ik misschien nog wel dat het betaalbaar is."
Nieuwsgierig geworden naar Kelly Fashion en de voorjaarscollectie? Kijk dan op www.kellyfashion.com voor meer informatie. Of beter nog, ga gezellig langs in de winkel. Het adres is Purmerplein 7 en de winkel is makkelijk bereikbaar met auto, bus of fiets. Bovendien is er de mogelijkheid om op het plein gratis te parkeren.

Artikel geplaatst op maandag 21 mei 2018 - 14:01