Rodi

Open huis bij Afscheidshuis Amsterdam

Het Afscheidshuis Amsterdam. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Altijd al eens willen kijken naar de mogelijkheden van een klein uitvaartcentrum in Amsterdam-Noord? Afscheidshuis Amsterdam biedt alle mogelijkheden voor een (kleinschalig) afscheid. Afscheid nemen is misschien wel het moeilijkste dat een mens in zijn leven moet doen. Indien er geen mogelijkheid is om in de eigen omgeving afscheid te nemen dan kan Afscheidshuis Amsterdam hierbij ondersteuning verlenen door het aanbieden van een sfeervolle accommodatie in de periode tussen het overlijden en de dag van de uitvaart.


In het Afscheidshuis zijn sfeervolle 24-uurs huiskamers en een condoleancekamer die verbonden zijn met de ontmoetingsruimte. Het is hier mogelijk om kleine condoleances en of een afscheidsbijeenkomst te houden. Iedereen kan bij het Afscheidshuis terecht voor een passend afscheid. Via diverse uitvaartondernemers is gebruik te maken van deze diensten. Zaterdag 23 juni van 11.00 tot 14.00 uur wordt er een open huis gehouden. Iedereen is welkom om binnen te lopen en een kopje koffie te komen drinken. Tijdens het open huis worden ook de diverse mogelijkheden getoond die er zijn op het gebied van uitvaartkisten en vervoer.
Voor meer infoematie www.afscheidshuis.amsterdam, 06-11206875, info@afscheidhuisamsterdam.com. Afscheidshuis Amsterdam, Eudorinastraat 6, 1035 VE Amsterdam.

Artikel geplaatst op donderdag 14 juni 2018 - 14:02