Rodi

Tandprothetische Praktijk De Wit biedt vak- en maatwerk

Eddy Dorenbos en Marcel de Wit. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - Wie een gebitsprothese nodig heeft wil natuurlijk de allerbeste behandeling. Bovendien wil je dan geholpen worden door een betrokken specialist die werkt volgens de laatste technieken. De vijftien medewerkers van Tandprothetische Praktijk De Wit staan garant voor een persoonlijke behandeling met materialen van de beste kwaliteit. De praktijk met twee vestigingen in Amsterdam-Noord en één in Purmerend heeft service nog echt hoog in het vaandel staan.


"Volledige protheses, frame/klik protheses en overkappingprotheses op implantaten. Wij verzorgen het proces van het begin tot het einde. Alles wordt door ons volledig in eigen beheer gemaakt", vertelt eigenaar Marcel de Wit. "Het vervaardigen is maatwerk. Om te zorgen dat de prothese naadloos past en er 'echt' uitziet is veel kennis en ervaring nodig." Alle medewerkers zijn dus verplicht vakbekwaam. "We kijken allereerst wat het beste bij de klant past. Wij vragen mensen om een foto van vroeger mee te nemen, zodat we kunnen zien hoe de situatie van het gebit voorheen was. Zo kunnen we samen het beste resultaat verkrijgen."
"Doordat wij ons pand delen met een tandarts kunnen wij helemaal optimale zorg bieden. Je kunt even samen overleggen. Door deze korte lijnen kun je direct schakelen. Niet iedereen is even mobiel. Daarom verzorgen wij ook behandelingen aan huis", gaat De Wit verder. "Bij de mensen thuis, in het ziekenhuis of bijvoorbeeld in een hospice. Je merkt dan dat de behoefte daaraan groot is. Wij doen graag die stap extra. Eddy Dorenbos doet deze huisbezoeken."
Men kan zonder verwijzing binnenlopen of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken bij Tandprothetische Praktijk De Wit. De praktijk is extra geopend op de zaterdagochtend voor pijnklachten en reparaties. Mensen met pijnklachten kunnen overigens altijd en gratis terecht. "Zelfs na tien jaar nog", aldus De Wit.
Meer informatie is te vinden op www.tandprothetischepraktijkdewit.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 07 augustus 2018 - 12:35