Rodi

Ontdek binnenhuisadviseur Hasker Kroon

Interieurstylisten Rebecca Lintvelt en Sylvana Schaasberg. (Foto: Rob Beense / www.foto.beense.nl)

NOORD - Binnenhuisadviseur Hasker Kroon helpt graag bij het sfeervol, op maat en in passende stijl aankleden van vloer, wand en raam. "In de regio Amsterdam, Diemen en Purmerend helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd honderd procent maatwerk en zorgeloze service bieden", zegt Rebecca Lintvelt, interieurstylist bij Hasker Kroon.


"Wij werken alleen met de beste merken en zijn van vele A-merken voor het interieur erkend dealer. We hebben dan ook hun meest uitgebreide collecties en de beste prijzen! Ben je toe aan een verrassend advies voor het interieur? Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren", vervolgt Lintvelt. Het loont sowieso de moeite om een deze maand nog even binnen te lopen bij Hasker Kroon op het Buikslotermeerplein 306 in Amsterdam-Noord. "We hebben regelmatig spectaculaire aanbiedingen, maar tot eind augustus kan men nog volop profiteren. Wie nu Luxaflex Duetee of Plissé aanschaft krijgt de vierde cadeau. Verder bieden wij 15 procent korting op Luxaflex hordeuren en horren."
Wie wooninspiratie op wil doen is van harte welkom in de winkel. Ook kan men hier terecht voor verschillende adviespakketten. Kom langs en ontdek binnenhuisadviseur Hasker Kroon! Voor meer informatie www.haskerkroon.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 21 augustus 2018 - 16:14