Rodi

'Samen vervoersbehoefte bepalen'
Nieuw gezicht voor zakelijke markt bij AutoBrockhoff

Frank Anthonissen. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - Frank Anthonissen is sinds 1 juni het nieuwe gezicht voor de zakelijke markt bij AutoBrockhoff, dé Nissan-dealer en erkend reparateur van Citroën voor Amsterdam-Noord. Met ruim 25 jaar ervaring in de autobranche wil hij het zakelijk rijden in Amsterdam-Noord een compleet nieuwe 'boost' geven. "En daarmee bedoel ik niet 'even snel een auto verkopen' maar echt samen met de klant de vervoersbehoefte bepalen en een passend plan maken", vertelt Anthonissen.


Duurzaam autorijden vinden ze bij het team van AutoBrockhoff heel belangrijk. Zo biedt het bedrijf diverse elektrische bedrijfsauto's, zoals de Nissan E-NV200, de Nissan E-Evalia en de nieuwe Nissan Leaf. Zo kan honderd procent CO2 neutraal worden gereden. "Naast dit ruime aanbod van elektrische auto's bieden wij een volledig pakket aan bedrijfsauto's. Van 4x4's tot grote bestelwagens met een laadvermogen van 14,8 m3", vertelt Anthonissen. "Alle Nissan bedrijfswagens hebben vijf jaar garantie of tot 160.000 kilometer. De elektrische auto's hebben acht jaar garantie op de batterij of tot 160.000 kilometer. Ook kunnen wij het onderhoud van het wagenpark verzorgen, van alle merken! Tijdens dit onderhoud kunnen wij ook nog eens gratis vervangend vervoer aanbieden."
Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van zakelijk rijden: AutoBrockhoff, Netwerkweg 51 in Amsterdam-Noord, 020-6332111, www.autobrockhoff.nl.

Artikel geplaatst op maandag 10 september 2018 - 13:15