Rodi

(Advertorial)
Forever Summer met Salsa!

(Foto: Theo Adriaansen)

NOORD - De ultieme manier om de zomer vast te houden is het dansen van Salsa! Van deze tropische klanken gaat je humeur met sprongen vooruit, bewegen is goed, maar dansen is leuker… In Amsterdam worden deze lessen met veel succes verzorgd door Annetje Riel van SalsaClub Amsterdam Noord. De SalsaClub verzorgt zowel laagdrempelige Salsalessen op vele niveaus, als ook Rueda de Casino danslessen en Salsafeesten in Amsterdam-Noord.


Vanaf donderdag 20 september start het nieuwe lesseizoen bij de SalsaClub. Heb je ook twee linkervoeten en totaal geen ritmegevoel? In 12 lessen leer je van topprofessionals de basics van de Salsa en daarmee kun je op elk salsa feestje terecht. Je mag de eerste les geheel gratis en vrijblijvend als proefles volgen. Je zit dus nergens aan vast! De beginners 1 lessen staan gepland op vrijdag, 19.30 uur. Je bent zowel met als zonder partner van harte welkom bij de SalsaClub. Kom je zonder partner kunnen we niet op voorhand je plaats garanderen.
Ook zijn er Salsalessen voor 50-plussers in Landsmeer. Op vrijdag 21 september om 14.00 uur is de 1e les/proefles voor 50-plussers in Dienstencentrum Landsmeer. De SalsaClub geeft lessen van beginner tot gevorderd. Heb je al salsadanservaring, neem even contact op, dan kijken we welk niveau voor jou geschikt is. Het volledige lesschema vind je op de website. Kijk op www.salsaclubadamnoord.nl of bel Annetje op 06-41613334.

Artikel geplaatst op maandag 17 september 2018 - 10:29