Rodi

Open dagen over werken bij TintelTuin

NOORD - TintelTuin houdt in november open dagen voor mensen die geïnteresseerd zijn in werken bij TintelTuin. Hierbij zijn medewerkers van TintelTuin aanwezig die kunnen vertellen over de organisatie en de mogelijkheden om bij TintelTuin te werken. De bezoekers kunnen hun c.v. meenemen zodat gelijk met hen kan worden gekeken wat een geschikte positie voor hen zou kunnen zijn.


Er zijn diverse vacatures in de regio Amsterdam, Zaanstad en Purmerend op het kinderdagverblijf, de peuterspelen en de buitenschoolse opvang. Voor vaste groepen of de flexpool, zelfs één vaste dag per week is ook mogelijk. De open dagen worden gehouden: donderdag 8 november van 19.00 tot 20.00 uur op het Hoofdkantoor in Amsterdam-Noord en woensdag 14 november van 14.00 en 15.30 uur IKC De Vijf Sterren in Amsterdam-Noord.
TintelTuin is een bijzonder netwerk van meer dan zeventig kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. Ook bieden zij peuteropvang in verschillende vormen: in kinderdagverblijfgroepen, in voorschoolgroepen en in peuterspelen groepen - deze laatste vallen onder PeuterTuin, 100% dochter van TintelTuin. Met meer dan 35 jaar ervaring is TintelTuin een begrip op het gebied van kwalitatief hoogstaande kinderopvang. TintelTuin biedt een veilige plek waar kinderen volop uitdagingen vinden en alle mogelijkheden krijgen om te groeien. Zij doen er alles aan om onze dienstverlening op het hoogste niveau te houden. Het versterken van hun pedagogische kwaliteit is hierbij erg belangrijk. De kinderen zijn altijd de hoogste prioriteit en de medewerkers zijn de belangrijkste schakel in het succes.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 - 09:58