Rodi

(Advertorial)
Eyelove Brillen Amsterdam-Noord
Bij elke outfit een passende bril

(Foto: aangeleverd)

NOORD Je gaat op vakantie, hebt een feest of je bent jarig? Voor elke gelegenheid of elke outfit heeft optiekketen Eyelove een passende bril. Het unieke concept van Eyelove biedt jou daarmee de mooiste monturen, brillenglazen van hoge kwaliteit en goede service voor de scherpste prijs.


Bij Eyelove heb jij een complete bril op jouw eigen sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49 euro, een multifocale bril met leesgedeelte voor slechts 99 euro en een multi-plus bril met breder leesgedeelte voor 149 euro. Binnen twee weken kan de bril worden opgehaald en wordt deze bij je afgesteld.
Bij het Eyelove-verkooppunt ETOS Molenwijk in Amsterdam-Noord heb jij de keuze uit minimaal 225 monturen. De collectie monturen wordt regelmatig vernieuwd. Eyelove heeft voor ieder wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor elke gelegenheid een passende bril. Bovendien kun je ook terecht voor een gratis oogmeting, waarmee wordt vastgesteld welke sterkte glazen je nodig hebt.
Kom naar ETOS Molenwijk en laat je overtuigen van de kwaliteit en keuze van de monturen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Compleet bij Eyelove Brillen is inclusief: Montuur naar keuze, glazen op elke sterkte met kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00, gratis oogmeting, niet goed=geld terug-garantie en een luxe brillenkoker!
ETOS Molenwijk, Molenwijk 28, 1035 EG Amsterdam.

Artikel geplaatst op zaterdag 10 november 2018 - 16:22