Rodi

Schat aan ervaring bij Diana Kappers

(Foto: Wendy Ruittemanz)

NOORD - Diana Kappers is al sinds 1927 gevestigd op de Leeuwarderweg 16 in Amsterdam-Noord. Onlangs hebben zij de publieksprijs 'De leukste kapper van Amsterdam' in de wacht mogen slepen. "Wij zijn dan wel de leukste kapper, maar we hebben ook heel leuke, lieve en trouwe klanten", zegt eigenaresse Diana Giannattasio. "Wij zijn de oudste salon in dit stadsdeel. Met een schat aan ervaring in huis zijn wij misschien zijn wel het best bewaarde geheim in Noord!"


Bij het team - dat bestaat uit Diana, Anna, Merel, Daniëlle en Janny - kan men terecht voor alles op het gebied van haar, van ontharing tot haarverlenging of extensions, maar ook voor pedicure- of schoonheidsbehandelingen. Tevens worden er af en toe een botox- en fillerdag gehouden. De eerstvolgende bijeenkomst hiervoor staat 3 december gepland.
"Wij doen eigenlijk alle denkbare haarbehandelingen. Wij zijn kleurexperts, doen bruidskapsels maar ook keratinebehandelingen." Diana heeft zelf al 32 jaar ervaring in het kappersvak en heeft zelfs 10 jaar lang les gegeven op de kappersschool. "Bij ons werkt uitsluitend vakbekwaam personeel. Wij doen wat de klanten zelf het liefste willen. Hierbij houden we rekening met de vorm van het gezicht en dat ze thuis hun haar ook zelf kunnen doen. Verder volgen wij alle haartrends. Wij zijn de kapper voor jong en oud.", zegt Diana.
Voor meer informatie www.dianakappers.nl of 020-6360103. Diana Kappers werkt uitsluitend op afspraak.

Artikel geplaatst op maandag 26 november 2018 - 10:43