Rodi

(Advertorial)
Party het hele jaar met Salsa!

(Foto: Theo Adriaansen)

NOORD - Socialer zijn, iets samen doen, meer bewegen, uit je comfort zone.... Nu kun je je in één keer aan al die goede voornemens houden door te komen Salsa dansen! Omdat wij ook weten dat dansen een flink eind uit je comfortzone is bieden we je graag een gratis proefles aan bij SalsaClub Adam Noord.


Van deze tropische klanken gaat je humeur met sprongen vooruit, en bewegen is goed, maar dansen is leuker… In Amsterdam worden deze lessen met veel succes verzorgd door SalsaClub Amsterdam Noord. De SalsaClub verzorgt zowel laagdrempelige Salsalessen op vele niveaus, als ook Bachata en Rueda danslessen en Salsafeesten in Amsterdam-Noord. Vanaf zondag 6 januari start het nieuwe lesseizoen bij de SalsaClub. Heb je ook twee linkervoeten en totaal geen ritmegevoel? In 10 lessen leer je van topprofessionals de basics van de Salsa en daarmee kun je op elk salsa feestje terecht. Je mag de eerste les geheel gratis en vrijblijvend als proefles volgen. Je zit dus nergens aan vast!
Op 11 april om 20.30 uur starten we met de Salsacursus voor Beginners. Je bent zowel met als zonder partner van harte welkom bij de SalsaClub. Kom je zonder partner kunnen we niet op voorhand je plaats garanderen. Heb je al salsadanservaring, neem even contact op, dan kijken we welk niveau voor jou geschikt is. Het volledige lesschema vind je op de website. Voor info, locaties en overige niveaus kijk op www.salsaclubadamnoord.nl of bel Annetje op 06-41613334. Meld je gauw aan voor de lessen of een proefles!

Artikel geplaatst op vrijdag 28 december 2018 - 10:37