Rodi

(Advertorial)
Afvallen en fit worden in 15 min per week met de Wav-e Studios EMS training in Amsterdam-Noord

Wav-e Studio. (Foto: aangeleverd)

NOORD - EMS is een zeer effectieve vorm van krachttraining die door iedereen uit te voeren is, EMS zorgt er in een korte tijd voor dat jij resultaten behaalt! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of wanneer je last hebt van reumatische klachten. EMS training staat voor Electric Muscle Stimulation, een revolutionaire techniek waarmee je onder persoonlijke begeleiding, alle spiergroepen tegelijkertijd traint.


Door middel van EMS worden spieren gestimuleerd om samen te trekken. In de topsport en revalidatie is EMS een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen. Buiten de topsport en revalidatie is deze techniek nu ook beschikbaar om een volledige lichaamstraining te ondergaan. En dat in slechts 15 minuten per week! Een EMS training is veel effectiever dan bijvoorbeeld een gewone fitness training. In plaats van 30% groei aan spiervezels, (bij gewone training) zorgt EMS training met de Wav-e voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels.
Vermoeid na een lange dag werken en dan nog een uur naar de sportschool? Het is soms lastig om de juiste motivatie te vinden om dat strakke lijf te behalen en te behouden. Stel niet uit en start vandaag nog met de Wav-e EMS training. Neem gerust contact met ons op of boek online je eigen kennismaking training, de kennismaking trainingen zijn geheel gratis en vrijblijvend. Deze training is in te plannen op; https://www.supersaas.nl/schedule/Wav-e_Studios_Amsterdam_N/Wav-e_Studios_Amsterdam_N of via onze eigen website; www.wav-estudios.com
Ons adres is; Wav-e Studios XL Amsterdam-Noord, Mosveld 79, 1031 AD Amsterdam, 06-82003742.

Artikel geplaatst op woensdag 02 januari 2019 - 10:28