Rodi

Laagdrempelig sporten bij CCAN

NOORD - Bij de Conditietraining Club Amsterdam Noord (CCAN) kan men laagdrempelig sporten. Deelnemers kunnen een of twee uur per week op een actieve manier aan hun eigen gezondheid werken. Voor dames en voor heren. Onder deskundige en ervaren leiding komen, in een gymzaal, de verschillende aspecten van een goede lichaamstraining aan bod: soepelheid, kracht en uithoudingsvermogen.


Leeftijd speelt geen rol, de leden zijn in de leeftijd van in de twintig tot tachtig. Iedereen profiteert optimaal van de training en het is ook geschikt voor mensen die door lichamelijke klachten niet (meer) bijzonder kunnen presteren. Er wordt niet gewerkt met fancy fitnessapparaten en ook niet op muziek.
Waar en wanneer? Gymzaal IJdoornschool, Alkmaarstraat14 (hoek Beemsterstraat), gratis parkeren. Elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, voor dames en heren (dinsdag tijdens de zomertijd bij goed weer buiten). Van 20.30 tot 21.30 uur. alleen voor dames. De eerste training is altijd gratis. Daarna kan men voor 10 euro nog vier trainingen volgen. Voor wie daarna lid wil worden is de contributie per vier maanden 38 euro als men één keer per week traint en 48 euro als men zowel op dinsdag als donderdag traint. Voor meer informatie Joop Vermeulen, 0299-645929, info@ccan.nl of www.ccan.nl.

Artikel geplaatst op maandag 14 januari 2019 - 10:05