Rodi

'Twee stappen naar een gezonde glimlach'

Het team van Dental Da Vinci. (Foto: Rob Beense/foto.beense.nl)

Amsterdam-Noord - Bijna niemand gaat graag naar de tandarts. Maar toch regelmatig een bezoekje is belangrijk voor de gezondheid van het gebit. Dat beseffen ze bij Dental Da Vinci als geen ander. Hier wordt iedereen op zijn of haar gemak gesteld en dat maakt Dental Da Vinci ideaal voor kinderen en angstige patiënten. Overigens kan iedereen er terecht, want de praktijk is zeer breed gespecialiseerd.
"Wij zijn van mening dat er twee stappen nodig zijn op weg naar een gezonde, prachtige glimlach voor iedereen", aldus het team van Dental Da Vinci. "De eerste stap is een goede mondhygiëne zonder gaatjes en tandvleesontstekingen. Stap twee is om doormiddel van gespecialiseerde tandheelkundige technieken die glimlach te creëren die de cliënt wenst. Deze twee stappen zijn onze missie als zorgverlener en wij willen iedereen het beste leveren dat tandheelkunde te bieden heeft. Dit is een dynamisch vak en het is onze passie om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelmethodes en deze ook toe te passen."
Naast een breed palet aan specialisaties hecht Dental Da Vinci ook veel waarde aan persoonlijke aandacht, zorg en adviezen. Vanzelfsprekend is Dental Da Vinci ingeschreven in het kwaliteitsregister voor tandartsen, waarbij waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel staan. De inrichting is geheel volgens de landelijk geldende normen en dat geld ook voor de praktijkhygiëne en apparatuur. Iedereen die meer wil weten over Dental Da Vinci is van harte welkom om een keer te komen kijken in de praktijk. Het adres is Buikslotermeerplein 416. Meer informatie is ook te vinden op www.dental-davinci.nl of bel 020-6331411.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 augustus 2015 - 10:50