Rodi

Open dag bij Danenberg Shop BV

Ook voor terrasoverkappingen is Danenberg Shop BV hét adres. (Foto: aangeleverd)

HOOGWOUD - Danenberg Shop BV aan Westerboekelweg 7B in Hoogwoud houdt zaterdag 19 september een open dag. Belangstellenden zijn welkom van 09.30 tot 16.00 uur.

Danenberg Shop BV is gespecialiseerd in het leveren van duurzame bouwmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan de zelf gefabriceerde aluminium kozijnen, schuifpuien en vouwwanden, maar ook het leveren van kunststof bouwmaterialen direct vanuit de groothandel. Ook kunststof gevelbekleding van diverse merken, vensterbanken van Lignodur en Novasil, plafondpanelen van Florence en terras- en vlonderplanken van Twinson zijn bij Danenberg Shop BV verkrijgbaar.

Sinds het voorjaar van 2015 is Danenberg Shop leverancier van aluminium terrasoverkappingen van Deponti. In samenwerking met Deponti organiseren zij een open dag met hoge kortingen op de overkappingen, gratis accessoires en de kans om in een Deponti Cabrio te mogen rijden voor een dag. Met vlotte levertijden en uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding is het een ‘no brainer’ om voor Danenberg Shop te kiezen.


Al deze producten zijn te vinden in de showroom en tijdens de open dag te bezichtigen. Uiteraard kunnen klanten deze dag profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Om de kinderen te entertainen staat een luchtkussen op het terrein en natuurlijk krijgen bezoekers een heerlijk kopje koffie of thee aangeboden.

Tijdens de open dag geen gelegenheid om te komen? De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00 uur (op zaterdag op afspraak).

Artikel geplaatst op vrijdag 18 september 2015 - 10:00