Rodi

Inspiratie opdoen voor de grote dag

Trouwevenement bij Hotel van der Valk. (Foto: www.sassen-verstraaten.nl)

VOLENDAM - Wedding event Hotel van der Valk vindt zondag 11 oktober weer plaats in Volendam. Al jaren is Hotel van der Valk Volendam een officiële trouwlocatie maar er wordt steeds minder getrouwd. Op deze dag wil het hotel graag een stukje trouwbeleving terugbrengen en de toekomstige bruidsparen een kijkje in de keuken geven.


"De trouwzaal op de eerste verdieping is een prachtige zaal met veel sfeer, ruimte en hoge plafonds met spectaculaire levensgrote kroonluchters. de zaal is geschikt voor intieme bruiloften en grote partijen, zelfs aan de kinderen wordt gedacht met een speciale kinderspeelruimte. Het prachtige houten terras aan het water tussen de wilgen bomen buiten is bijzonder geschikt voor toosten op het bruidspaar of een lunch. Afgesloten van alle drukte een zeer mooie locatie voor de trouwfoto’s."
Trouwbeleving en ontzorgen zijn de kernwaarden voor dit evenement waar ‘vitrine kastjes kijken’ verruild wordt voor proeven, horen, ruiken, voelen en doen. "Als toekomstige bruidspaar vindt je hier een totaalconcept aan trouwprofessionals die trendsettend zijn en je zullen inspireren en begeleiden naar de mooiste dag. Voor de bruiden zullen de verschillende bruidshuizen de meest betoverende, mooiste en nieuwste jurken laten zien en de verschillende stoffen laten voelen. Met ook lingerie dat naast de spannende kant ook het juiste silhouet laat zien. De nieuwste tips & trics op het gebied van haar en make-up kun je ter plekke zelf ervaren. Feestkleding voor de moeders, schoonmoeders en verdere vrouwelijke feestaanhangers zal zwieren en zwaaien."
De bruidegom wordt meegenomen in de wereld van strakke, hippe en traditionele trouwpakken en zal van stoffen tot voering, knoopsgaten, zelfs persoonlijke teksten alles zelf kunnen bepalen. "Met een persoonlijk advies in de nieuwste trends. Voor het eerst op een trouwevenement zullen de heren kennismaken met de hoogwaardige kwaliteitsschoenen van Greve. De specialisten laten zien hoe ze gemaakt worden en je ook weer een persoonlijke touch kunt geven en onderscheidend zult zijn."
"De verschillende fotografen laten allen hun eigen technieken zien om jullie mooiste dag vast te leggen voor de toekomst", vervolgt de organisatie. "Tevens kun je ook nog op de dag zelf leuke, lollige en mooie aandenkens laten maken." Om de liefde te bezegelen zijn er verder diverse juweliers aanwezig die alles op het gebied van trouwringen kunnen laten zien. De patissiers laten hun mooiste creaties zien en belangrijker nog, proeven.
"De buitengewoon ambtenaar zal jullie met een speciale ceremonie het gevoel geven dat je al een beetje getrouwd bent die dag. Aansluitend op dat gevoel gaan we ook een feestje vieren met dans en muziek. Kun je nog niet dansen of wil je een heel bijzondere openingsdans, doe dan mee met de workshops. Heb je speciale wensen op het gebied van muziek, willen jullie intiem of uit je dak, met belichting en of gekleurde vloer kun je alvast de sfeer proeven en de verschillende stijlen horen."
Tijdens meerdere sprankelende korte shows en demonstraties kan iedereen inspiratie op komen doen. De entree is gratis en er is goede parkeergelegenheid bij het hotel.

Artikel geplaatst op maandag 05 oktober 2015 - 11:33