Rodi

'In a world full of trends I want to remain a classic'

(Foto: aangeleverd)

- Advertorial -
Danish Design, verkrijgbaar in meer dan 50 landen, is een van de meest populaire merken van de wereld geworden. Een combinatie van elegant Scandinavisch design, uitzonderlijke materialen, een hoge kwaliteit en schappelijke prijzen. Fashionable zonder trend gebonden te zijn, de iconische designs van Danish Design zijn tijdloos.


Compleet ‘in tune’ met de huidige tijdgeest zonder onderhevig te zijn aan trends dat is helemaal Danish Design. Onbewust speelt Danish Design met deze modellen helemaal in op de huidige Scandinavische trend. Waar de horloges ooit patserig bezaaid met ‘Bling Bling’ waren is de ‘trend’ nu subtieler. De horloges en sieraden spreken voor zich en zijn een verlengde van een outfit.

Classic Chronograph
Het Classic Chronograph model kan worden gedragen door zowel mannen als vrouwen en passen perfect in de huidige Scandinavische trend, zonder zijn klassieke identiteit te verliezen. Deze chronograaf uurwerken zijn voorzien van een datumaanduiding, een licht gebold mineraal glas en een volledig gepolijste 42mm horlogekast met 5 ATM waterdichtheid.

1139/1140
Deze elegante vrouwen horloges zijn als juwelen om de pols. De bandjes zijn verstelbaar en omsluiten een 28mm (1149) of 30 mm (1139) kast.Beide series bevatten zes variaties; drie van hen zijn zilver, twee zijn in goud PVD uitgevoerd en de laatste is verkrijgbaar in rosé goud PVD.

Danish Design biedt echte horlogeliefhebbers een keur aan stijlvolle opties, van trendbewuste juweeltjes tot eigentijdse klassiekers. Voor hem. En voor haar.

Neem nu een kijkje op de website.

Prijsklasse €89,95 – €299,-
www.danishdesign.com

Artikel geplaatst op maandag 12 december 2016 - 09:23