Rodi

Betoverende acties van Woon Wonderland Villa ArenA

(Foto: aangeleverd)

Als jij ook van plan bent om het fantastisch fijn te hebben tijdens de feestdagen, dan zit je er dit jaar bij Villa ArenA warmpjes bij! Vanaf 2e Kerstdag is de woonmall omgetoverd tot een magisch Woon Wonderland en staat het bol van gezellige kerstactiviteiten voor het hele gezin. 


Naast sfeervol shoppen onder het genot van vrolijke muziek, kun je heerlijk smikkelen van allerlei lekkernijen. Wanneer je meespeelt met het spannende spel Kraak de Kluis, maak je elke dag & maar liefst twee weken lang kans op één van de honderden woonprijzen. Op 26 december start dit spectaculaire spel en ontvangt iedere bezoeker een spelkaart met een unieke code. Scan de code, Kraak de Kluis en win! Naast de woonprijzen maakt iedereen die een ingevulde spelkaart inlevert kans op de fantastische hoofdprijs van Woon Wonderland. Ervaar het zelf, het wordt een betoverend Kerstfeest om nooit te vergeten. Kijk hier voor meer informatie.

Vrolijk kerstfeest

Op 2e Kerstdag is Villa ArenA van 10:00 tot 18:00 uur open. De Kerstman en zijn Kerstdames staan te popelen om je te ontmoeten en er is een gezellige kerstboerderij met echte knuffeldieren! Maak een ritje in de Villa Express Kersttrein en je kinderen beleven eindeloos veel winterpret in het Kinderijsparadijs en er zijn nog meer kerstverrassingen. Laat je verwonderen, inspireren en vermaken door de mooiste woonmall van Nederland. Dit fraaie feest wil je niet missen, kom je ook? Na 2e Kerstdag gaat het verwennen door, kom naar de Meet & Greet met een wereldberoemde ijsprinses of schuif in het nieuwe jaar aan voor gratis interieuradvies.

Speciale openingstijden

Tijdens de feestdagen heeft Villa ArenA verruimde openingstijden en van 27 t/m 30 december kun je van 17:00 tot 20:00 uur gratis parkeren. Meer informatie tref je aan op www.villaarena.nl

Artikel geplaatst op maandag 26 december 2016 - 06:00