Rodi

'Al 25 jaar het vuurwerkverkooppunt voor Landsmeer en omgeving'

Pieter Dral: 'Ook dit jaar hebben wij weer een schitterende collectie knal- en siervuurwerk'. (Foto: Dral Fietsen)

LANDSMEER - "Dral Fietsen, gelegen aan de Tormentilstraat, is elk jaar het adres voor het mooiste vuurwerk van Nederland. Ook dit jaar hebben wij weer een schitterende collectie knal- en siervuurwerk", aldus Pieter Dral van Dral Fietsen.


"De laatste jaren zie je vooral een verschuiving van het knal- naar het siervuurwerk. Vandaar ook dat onze toeleverancier een groot aantal prachtige siervuurwerkpakketten en losse potten aan het assortiment heeft toegevoegd. Nieuw hierin zijn de zogenaamde Compounds, professionele sierpotten die al door de fabrikant middels lonten aan elkaar zijn verbonden voor een zeer spectaculaire vuurwerkshow. Voor de veiligheid krijgt u bij elke bestelling een gratis vuurwerkbril en heeft u vuurpijlen aangeschaft, dan krijgt u ook nog eens een veilige vuurwerklanceerstandaard cadeau", aldus Dral.
"Wij bieden onze klanten dit jaar opnieuw de mogelijkheid om via onze fraai gevormde website vooruit te bestellen. Hier is de volledige collectie via foto's en filmpjes in beeld gebracht. Ook krijgt de consument bij aankoop via de website www.dralfietsen.nl/fireworks gratis vuurwerk. Vooruitbestellen kan tot maandag 24 december. Natuurlijk kunt u ook, zoals al 25 jaar, tijdens de vuurwerkverkoopdagen 28, 29 & 31 december gezellig langskomen bij Dral Fietsen Landsmeer om uw knal- en siervuurwerk voor dit jaar in te slaan."
Dral Fietsen bevindt zich op Tormentilstraat 2E in Landsmeer.

Artikel geplaatst op woensdag 12 december 2018 - 10:00