Rodi

Nog beter af met Buijtendijk B.V.

Uiteraard is ook de webshop behoorlijk gegroeid met de nieuwe gereedschappen, machines en ijzerwaren. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Een nieuwe lente, een nieuwe catalogus! Als technische groothandel in Den Helder presenteert Buijtendijk B.V. met trots de catalogus 2017/2018. Ten opzichte van de vorige editie is deze laatste versie met maar liefst 9.000 artikelen uitgebr

eid.
Zoals de klant dat van de Helderse technische groothandel gewend is, zijn ook in deze uitgave alle 42.000 producten overzichtelijk gerangschikt. Men vindt er alles wat gezocht wordt op het gebied van boor- en draaisnijgereedschap, draai- en freesgereedschap, spangereedschap, schroefgereedschap, handgereedschap en gereedschappen voor steen- en houtbewerking, oppervlaktebewerking en meettechniek. Bovendien wordt een ruime collectie (beschermende) werkkleding geboden en heeft Buijtendijk B.V. veel artikelen in huis voor de inrichting van bedrijven. De beste merken voor de beste prijzen!

Online vakspecialist

Uiteraard is ook de webshop https://shop.buijtendijk.nl behoorlijk gegroeid met de nieuwe gereedschappen, machines en ijzerwaren. De klant kan in de webwinkel, zowel als bedrijf als particulier, 24 uur per dag terecht om veilig inkopen te doen. Er is zelfs direct te zien of de artikelen voorradig zijn. Wanneer het bestelde artikel in het magazijn aanwezig is, wordt de bestelling binnen twee dagen op elk postadres in 25 verschillende landen afgeleverd.
Advies nodig van een der specialisten? Schroom dan niet even te bellen of mailen met de technische groothandel. Of kom gewoon eens langs in de showroom, winkel en/of het magazijn aan de Industrieweg 2 AA in Den Helder. Voor betrouwbare en snelle service zit de klant al meer dan een eeuw helemaal goed bij vakspecialist Buijtendijk B.V.

Artikel geplaatst op maandag 20 maart 2017 - 11:27Reacties (0)


Reageer