Rodi

Veilig op weg met Expres Camper- en Autotechniek

Expres Camper- en Autotechniek is internationaal camperspecialist en expert op het gebied van onderhoud en reparatie aan zowel campers als auto's. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Expres Camper- en Autotechniek aan Bedrijfsweg 8 C zorgt dat de klant onbezorgd met de auto en camper de weg op kan. "We zijn internationaal camperspecialist en expert op het gebied van onderhoud en reparatie aan zowel campers als auto's", aldus eigenaar Hans de Reus.


Wie op zoek is naar een nieuwe of gebruikte camper is bij Expres Camper- en autotechniek aan het goede adres. Ook voor een demonstratie en informatie over het camperleven. Het bedrijf bezit ruim 25 jaar kennis en expertise in verkoop en onderhoud van campers. Daarnaast wordt in de modern uitgeruste werkplaats ook de auto vakkundig onderhouden, ook kleinere reparaties als een kapot achterlicht of 'rammeltje' waar je niet mee wilt doorrijden, worden uitgevoerd. Gewerkt wordt met uitsluitend met A-kwaliteit onderdelen die tegen zeer scherpe tarieven worden toegepast. Voor een APK kan men zonder afspraak binnen komen, de auto wordt gekeurd onder het genot van een verse kop koffie. Bij een reparatie langer dan twee uur, staat tegen een scherp tarief een leenauto klaar. "Service staat bij ons voorop", aldus De Reus. "Wij geven eerlijk advies en voeren in overleg met de klant de reparaties uit zodat verrassingen achteraf worden voorkomen. De jarenlange kennis en expertise die in de organisatie aanwezig is, maken samen met de grote passie voor campers Expres Camper- en autotechniek meer dan een winkel met campers. Zo brengen wij elk jaar voor onze klanten een boekje uit met unieke camperroutes. De klant ervaart Expres Camper- autotechniek meer als een camperbelevenis", besluit De Reus.
Expres Camper- autotecniek, Bedrijfsweg 8C, Den Helder, tel. 0223-661106, www.exprescampertechniek.nl

Artikel geplaatst op maandag 20 maart 2017 - 11:11