Rodi

Voorjaarsacties bij Grando Keukens & Bad

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad in Den Helder levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen met de klant worden de wensen besproken en is er altijd een keuken of badkamer in de juiste smaak. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie, 25 procent korting én spectaculaire voorjaarsacties!


Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt een totaalconcept. In de showroom in Den Helder kan men grandioze ideeën op en komen alle woonwensen tot leven. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Het team van Grando neemt de klant het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.
Voor een perfecte service is men bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. De klant wordt volledig ontzorgt. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stucadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk. Elke aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door de eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt men uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

Koopzondag
Grando Keukens & Bad in Den Helder is zondag 2 april en tweede paasdag geopend. Kom snel naar Grando Keukens & Bad Ravelijncenter 29 in Den Helder en doe inspiratie op of vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Ook behoort een afspraak thuis tot de mogelijkheden.
Voor meer informatie en openingstijden zie: www.grando.nl/denhelder. Hier kan men ook direct een afspraak maken, zodat er alle tijd is voor een uitgebreid advies.

Artikel geplaatst op woensdag 29 maart 2017 - 10:44