Rodi

Nog een jaartje wachten…

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het is geen geheim dat Piet Karsten woninginrichting na veertig jaar aan de Zuidstraat gezeten te hebben gaat verhuizen naar de Beatrixstraat. Het nieuwbouwproject ‘De Hofdame’ is in volle gang en er wordt een prachtig gebouw gerealiseerd, in de zelfde stijl als de reeds nieuw gebouwde en opgeknapte panden in de binnenstad. De oplevering van het nieuwe pand zal rond februari 2018 zijn.


Op de ‘oude’ locatie zet Piet Karsten woninginrichting dus het komende jaar zijn activiteiten voort. Ook de zonweringactie die elk jaar een groot succes is zal weer in de maand april gehouden worden. Karsten geeft daarbij twintig procent korting op alle binnen-zonwering. Het gaat niet alleen om rolgordijnen, jaloezieën, plissé etc., maar ook de shutters van paulowniahout en de insectenwering worden hierin meegenomen.
Voor de schilder die in het voorjaar ook weer staat te popelen om buiten aan de slag te gaan zijn de mooie traditionele buitenverven van Koopmans, zoals Perkoleum op lijnoliebasis, aangevuld met een professionele lijn van Nelf. Natuurlijk staat het team van Piet Karsten woninginrichting in de winkel klaar met tips en advies voor elke buiten schilderklus.

Artikel geplaatst op donderdag 30 maart 2017 - 08:58