Rodi

Vernieuwende paasshow de Schakel wonen en slapen

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Bij de Schakel wonen en slapen aan Ravelijncenter 4 in Den Helder wordt vanaf donderdag 6 april een paasshow gehouden. "Het nieuwe seizoen is aangebroken en dat betekent weer volop nieuwe modellen", aldus de woon- en slaapspecialist. "De paasshow duurt tot en met tweede paasdag en bij iedere aankoop ontvangt de klant een lekkere paastraktatie."


"Tijdens de Paasshow zijn er vele paasaanbiedingen en wordt iedereen verwend met lekkernijen en koffie- en thee specialiteiten. Bovendien wordt vijf procent korting gegeven op de gehele collectie* of zelfs tien procent die men dan als wooncheque ontvangt voor een volgende aankoop. Zowel op meubel- als op slaapgebied is er veel nieuws te bekijken. Zo zijn er diverse nieuwe woonprogramma’s, zoals Libris en Explosion. Op beide programma’s ontvangt men tot en met tweede paasdag tien procent introductiekorting! Maar ook hebben we vele nieuwe bankstellen. Trend op dit moment is dat vele modellen mogelijk zijn in verschillende maten. Ook steeds meer relaxfuncties worden toegepast in zitmeubelen, bijvoorbeeld in de collectie van Natuzzi-Editions. Ontvang tien procent korting op de gehele collectie! Ook zijn er diverse nieuwe gordijnstoffen in vele mooie kleuren en dessins. Op alle gordijnen uit de Holland Haag collectie, en alle inbetween en vitrage stoffen van A House of Happiness ontvangt men twintig procent korting*. M Line heeft een compleet nieuwe collectie boxsprings gecombineerd met de matrassencollectie. M Line gaat nog verder in het ontwikkelen van het perfecte matras: er kan nu een M Line matras gemaakt worden die geheel op de persoon is aangepast. Iedereen kan profiteren van de speciale introductiekorting van twintig procent op de boxspringcollectie van M Line, vijftien procent korting op de M Line matras op maat, vijftig procent korting op de tweede M Line matras en als extra aanbieding ontvangt men tijdens de paasshow bij aankoop van een M Line matras een gratis M Line hoofdkussen. Speciaal op tweede paasdag is M Line expert David Haas aanwezig voor deskundig slaapadvies."
* vraag naar de voorwaarden of kijk op de website: www.deschakelwonen.nl
de Schakel wonen en slapen - Ravelijncenter 4 - 1785 LX Den Helder - tel. 0223-612363 - verkoop@deschakelwonen.nl - www.deschakelwonen.nl

Artikel geplaatst op zondag 09 april 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer