Rodi

Vrolijke paasactie bij Vakantiexperts Arno

DEN HELDER - Narcissen schieten uit de grond en de eerste echte zonnestralen zijn voelbaar. De lente is aangebroken en dat betekent dat we ons kunnen verheugen op Pasen. Een gezellige tijd waarbij het zoeken van paaseieren zeker niet mag ontbreken. VakantieXperts Arno speelt hier graag op in en komt daarom met een vrolijke paasactie. De reisspecialist aan de Parallelweg giet het welbekende ‘paaseieren zoeken’ in een verrassend nieuw jasje. Iedereen die in de winkel komt, kan gezellig zoeken naar paaseieren en maakt daarnaast ook kans op een fantastische reischeque.


VakantieXperts Arno start het paasweekend op zaterdag 15 april met een paasactie voor jong en oud. Vanaf 9.30 uur openen de deuren en de hele dag draait alles om het zoeken én vinden van zes paaseieren die verstopt zijn in de directe omgeving van de VakantieXperts winkel. Ieder ei is voorzien van een unieke code en met deze code maakt de gelukkige vinder kans op een fantastische prijs: een reischeque ter waarde van vijfhonderd euro. Direct na Pasen, op dinsdag 18 april, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Over VakantieXperts

VakantieXperts is met haar 220 vestigingen en ruim 750 reisexperts al twaalf en een half jaar een bron van inspiratie. VakantieXperts volgt de trends op het gebied van reizen op de voet en brengt deze onder andere tot uiting in haar aanbod en in een schitterende brochure, van waaruit de lezer zelf zijn ultieme reis kan samenstellen. Bij VakantieXperts vind je de vakantie die precies bij je past én je verrast. Met VakantieXperts maak je van elke vakantie dan ook een ontdekking.
Voor meer informatie: VakantieXperts Arno, Gravenstraat 1, 1781PJ Den Helder, 0223-622424, 06-15450072, denhelder@vx.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 04 april 2017 - 11:31Reacties (0)


Reageer