Rodi

Stomerij Neptunus vertrouwd adres in Schooten Plaza

Jessica Veldman in haar stomerij in winkelcentrum Schooten Plaza. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - "Het is nu druk bij ons in de stomerij", vertelt Jessica Veldman Stomerij Neptunus in winkelcentum Schooten Plaza in Den Helder. "Het voor- en najaar zijn voor ons de drukke periodes. Iedereen wil dan weer kleding of beddengoed laten reinigen." Sinds 2014 is Jessica eigenaresse van de stomerij die al ruim dertig jaar bestaat.


"Wij zitten hier op een mooie locatie in het winkelcentrum en veel mensen weten ons dan ook te vinden. Wij leveren goede service en waar nodig geven wij advies." Bij Stomerij Neptunus kan iedereen zes dagen in de week allerlei soorten en maten stoffen laten stomen. "Van maatpakken en bruidsjurken tot gordijnen en vloerkleden en van leer tot suède. Een pluspunt van onze stomerij is dat wij heel toegankelijk zijn en bovendien zorgen wij dat de kleding na een dag weer opgehaald kan worden. Als een kledingstuk voor sluitingstijd wordt gebracht, zorgen wij dat het de volgende dag na 14.00 uur klaar is." De stomerij beschikt tevens over veel servicepunten in diverse winkels in de omliggende dorpen. "Hier kan men ook kleding inleveren en dan halen en brengen wij de kleding twee keer per week." Niet alleen particulieren kunnen hun kleding laten stomen. De stomerij mag ook veel bedrijven en hotels tot haar klantenkring rekenen.
Naast het laten stomen van textiel kan iedereen bij Neptunus terecht voor pasfoto's, borduur- en naaigaren, schoenpoets en -spray, sloffen en voetzooltjes. "En wat we eveneens veel verkopen zijn dames- en boodschappentassen."
Stomerij Neptunus - Vrede en Vrijheid 15 - 1785 RL Den Helder - tel. 0223-633415 - www.stomerijneptunus.nl

Artikel geplaatst op zondag 09 april 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer