Rodi

Colorline maanden bij Van Dijk Optiek

JULIANADORP / HIPPOLYTUSHOEF - Van Dijk Optiek in Julianadorp en Hippolytushoef introduceert in april en mei de Colorline maanden. "Een bril is in meer dan één opzicht gezichtsbepalend. Hij is onontbeerlijk voor goed zicht, maar de juiste bril zorgt er ook voor dat de drager er goed uitziet", zegt Ricardo Hertzberger van Van Dijk Optiek.


"Brillen zijn er dus evenzeer om te zien als om gezien te worden. Dat besef leeft terdege bij ons", vervolgt Hertzberger. "Wij geven advies die aansluit bij de stijl en persoonlijkheid van de drager. Daarbij is de Colorline collectie op meerdere fronten een innovatie voor de mannelijke en vrouwelijke brildragers en ook voor de kids. Met Colorline kunnen brildragers er een zomerbril, winterbril, bril voor alle dagen en bril voor feestelijke gelegenheden op na houden. Dankzij het unieke 'click and go'-systeem van Colorline zijn brillenglazen namelijk in een handomdraai van het ene montuur in het andere over te zetten. Daarmee wordt de bril tot een echt modeaccessoire, dat brildragers naar believen kunnen afstemmen op hun omgeving, tenue of stemming. Rond dit principe heeft Colorline een collectie opgebouwd die op dit moment zes verschillende modellen omvat die elk in negen verschillende kleurstellingen en uitvoeringen verkrijgbaar zijn."
Nu tijdelijk in de maanden april en mei bij Van Dijk Optiek bij aankoop van drie Colorline monturen inclusief glazen, één paar zonneglazen gratis ter waarden van € 155,- inclusief ontspiegeling.

Artikel geplaatst op woensdag 12 april 2017 - 15:14Reacties (0)


Reageer