Rodi

Naar Mexico met VakantieXperts Arno

Davine in Mexico. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - "Mexico... het land van al je dromen! Maar ook het land van de Maya's, siësta's, taco's, schitterende stranden, mooie RIU-hotels, gezellige badplaatsen en een super heerlijk klimaat",

aldus VakantieXperts Arno aan Gravenstraat 1 in Den Helder.

Met name de kust van het schiereiland Yucatan is een bezoek waard. In de wereldberoemde badplaats Cancun is het sprookjesachtige RIU Palace de las Americas gevestigd. Langs de kust richting het gezellige Playa del Carmen liggen mooi witte zandstranden, het sfeervolle Fifth Avenue en een gevarieerd achterland met mysterieuze Maya-cultuur. Aan de kust liggen diverse all inclusive hotels. Om het prachtige achterland te ontdekken gaat de rit naar de plaats Coba. Deze Maya-stad op nog geen half uur rijden van de kust was in de oudheid een van de grootste Maya-steden in Yucatan. Daar ligt de 42 meter hoge tempelpiramide Nohoch Mul. Per fiets word je teruggebracht naar het dorpje Coba om te genieten van de Mexicaanse keuken. Op korte afstand van de kust zijn tal van excursies te doen. Playa del Carmen is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen, als koppel, honeymooner of alleen.
Geïnteresseerd in deze reis? Neem dan contact op met VakantieXperts Arno aan Gravenstraat 1 in Den Helder, tel. 0223-622424 of maak een afspraak op www.vakantieXperts/Arno en vraag naar Davine.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 april 2017 - 14:31