Rodi

Geknipt en geschoren bij Reus kapsalons

Ronald Planje voor Reus kapsalons in winkelcentrum Schooten Plaza. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Middenin winkelcentrum Schooten Plaza in Den Helder is Reus kapsalons te vinden. Een modern ingerichte kapsalon die helemaal van deze tijd is, inclusief nostalgische knip- en scheerhoek voor mannen en een heerlijke loungebank voor als je even moet wachten op je beurt. Aan de buitenkant valt het niet op, maar eenmaal binnen waan je je in een zeer ruime en overzichtelijke salon met elf kapstoelen en meerdere wasstoelen.


"Vorig jaar oktober hebben wij onze salon uitgebreid met een heuse 'barberhoek' speciaal voor mannen", vertelt eigenaar Ronald Planje met trots. Samen met zijn vrouw Marjan Reus heeft hij zo'n 27 jaar geleden de kapsalon van de vader van Marjan overgenomen. "Wij gaan continu met onze tijd mee, vandaar ook de realisatie van de barberhoek. Mannen zijn iets veeleisender geworden, in positieve zin natuurlijk, en daar zijn wij op ingesprongen. Eveneens verkopen wij de bijbehorende verzorgingsproducten. Zoals pommade van het merk Reuzel, van de bekende barbers van Schorum uit Rotterdam. Uiteraard verkopen wij ook haarverzorging- en stylingproducten voor mannen en vrouwen, zoals de Australische merken NAK en Fudge." Verder verkoopt Reus kapsalons cosmeticaproducten. "Deze worden ook gebruikt door onze visagisten voor bijvoorbeeld bruidjes, daarbij verzorgen wij eveneens de bruidskapsels. Waarbij het mogelijk is om de visagie en kapsels op locatie te doen." Zoals gezegd gaat de salon continu met hun tijd mee. "De wereld verandert en de kapsalons ook. Een goed voorbeeld daarvan is dat je bij ons online een afspraak kan maken via onze website. Ideaal voor de klant en voor ons. Dat werkt echt fantastisch."

Online afspraak maken

Naast het filiaal in Den Helder heeft Reus kapsalons een vestiging in Anna Paulowna. Het bedrijf bestaat sinds 1963 en is in de jaren uitgegroeid tot een salon voor jong en oud, heren en dames, en met ruim vijftien medewerkers. "Wij hebben een fantastische ploeg, dat is heerlijk om mee samen te werken. Dat is echt heel belangrijk", benadrukt Planje. "Wat ik verder nog wil benadrukken is dat het heerlijk ondernemen is hier in Schooten Plaza. Een mooi winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels. Daar mogen wij onze handen mee dichtknijpen", besluit Planje.
Kijk op www.kapsalonreus.nl voor meer informatie en volg Reus kapsalons via Facebook of Instagram en blijf op de hoogte.
Reus kapsalons - Vrede en Vrijheid 11 - 1785 RL Den Helder - tel. 0223-637235 - www.kapsalonreus.nl

Artikel geplaatst op zondag 07 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer