Rodi

Kijkdag in nieuwe wijk in Julianadorp

Nieuw is dat geïnteresseerde kopers nu zelf een woningtype mogen kiezen. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Iedereen kan zaterdag 20 mei van 13.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in Willem Alexanderhof, de nieuwe woonwijk van Julianadorp, tijdens de open dag. Diverse type woningen (in aanbouw) zijn dan te bezichtigen.


Willem-Alexanderhof is de nieuwe wijk tegen het oude dorp. School, kerk, dorpsplein, voetbalveld, winkelcentrum en nog veel meer dagelijkse voorzieningen, allemaal op een loopafstand van maar 350 meter.

Keuzemogelijkheid

Nieuw is dat geïnteresseerde kopers nu zelf een woningtype mogen kiezen. Lag de locatie van de vier verschillende types twee-onder-één-kapwoningen in het oorspronkelijke plan al vast, er bleek toch wat meer belangstelling te zijn voor het ene type dan het andere. Ook zijn er in totaal 25 kavels waarop vrijstaand gebouwd kan worden, ook naar eigen ontwerp. De laatste rij- en hoekwoningen zijn sinds kort verkocht. De Helderse Bouw Kombinatie zet daarom nu extra in op de vrijstaande woningen en tweekappers. Alle twee-onder-eenkapwoningen worden standaard aangeboden met een garage of achteraanbouw en zijn al beschikbaar vanaf € 249.000 vrij op naam. Dus geen kale basiswoning waar nog een flinke post voor meerwerk opties benodigd is, maar direct een woning op maat.
Zekerheid

Ook bij de aankoop van een vrijstaande woning of tweekapper bestaat de mogelijkheid om de eigen bestaande woning in te ruilen. De koper van de nieuwbouwwoning heeft daardoor de zekerheid niet ongewenst met twee woningen achter te blijven. Dubbele woonlasten worden zo voorkomen. Tijdens de bouw van de woning heeft de toekomstig bewoner van Willem-Alexander Hof uiteraard gewoon de mogelijkheid om zijn of haar woning zelf nog te verkopen. Maar mocht dat onverhoopt niet lukken, dan is er dus de inkoopgarantie die het een stuk eenvoudiger maakt een hypotheek af te sluiten.
Interesse in wonen in de Willem Alexanderhof? Neem contact op met een van de verkopende makelaars: Warnars Makelaardij 0223-617044 of Jongewaard Meijer NVM Makelaars op 0223-612230

Artikel geplaatst op zondag 14 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer