Rodi

Dansen, zingen, acteren en chocola

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Na de succesvolle musicalproductie FROZEN, waarbij een week voor de opvoering geen entreekaart meer te verkrijgen was, maakt de jeugdmusicalgroep van theatermakerij Musicool zich alweer op voor de volgende productie. Voor de nieuwe musical ‘Charlie en de chocoladefabriek’ is regisseur Iwan Visje op zoek naar spelers die in februari 2018 het stuk op het podium willen zetten.


Choreograaf Anoeska Visje en regisseur Iwan Visje wisten van de musical Frozen een groot succes te maken. Nu is het de beurt aan de musical ‘Charlie en de chocoladefabriek’ naar het bekende boek van Roald Dahl. Charlie is een arm meisje/ jongen, die vlakbij een grote chocoladefabriek woont. De baas van deze fabriek is de excentrieke Willy Wonka. Deze heeft geen familie, dus om een erfgenaam te zoeken, organiseert hij een wereldwijde wedstrijd. Vijf kinderen, onder wie Charlie, vinden een gouden wikkel om een chocoladereep en winnen. Samen met haar oma Jacoba en de vier andere winnaars mag Charlie een bezoek brengen aan de wereldberoemde chocoladefabriek van Willy Wonka, waar niemand in vijftien jaar binnen is geweest. Eenmaal binnen, verblind door de ene na de andere fantastische aanblik, krijgen de kinderen het steeds moeilijker om verboden verleidingen te weerstaan en beleven allerlei spannende avonturen.
Jeugdigen tussen tien en zestien jaar die van dansen, zingen, acteren en chocola houden kunnen in de maand mei een gratis proefles volgen van 19.15 tot 20.15 uur op de donderdagavond bij theatermakerij Musicool. De repetities vinden plaats in De Draaikolk aan de Dollardlaan 202 te Den Helder. Voor meer info en/of opgave: www.musicool.nl

Artikel geplaatst op woensdag 10 mei 2017 - 09:08Reacties (0)


Reageer