Rodi

Voordelig een auto huren bij Autohopper Den Helder

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER – Van den Born Auto’s en Autoservice de Ambacht is 2 mei gestart met autoverhuur voor de particuliere en klein zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen deze bekende autobedrijven in Den Helder.


Reindert van den Born en Jan van Veen hebben het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

No-nonsense

Reindert: “Voorwaarde is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een volwaardige mobiliteitspartner, iets wat we nu al voor de klanten kunnen zijn. Andere autoverhuurbedrijven zijn vrijwel uitsluitend gevestigd in grote steden, voor inwoners van kleinere gemeenten is de afstand dan een obstakel. Omdat Autohopper zich juist op de kleinere gemeenten richt, maken we snel en goedkoop huren nu ook in deze regio mogelijk.”
Voordelig

Jan heeft er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking aan te gaan: “Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100 vestigingen in Nederland. Wij verhuren personenauto’s en bestelbussen tegen zeer scherpe prijzen. Zo kan er al een auto gehuurd worden vanaf € 19 incl. btw met 100 kilometer vrij en inclusief verzekering. De auto’s zijn nieuw en altijd minimaal voorzien van airconditioning en een radio-cd speler.” Reindert en Jan zien het helemaal zitten om Autohopper in Den Helder tot een succes te maken. “Het mooie is dat er ook interessante weekend- en weektarieven zijn. Ik weet zeker dat klanten die bij ons huren ook de volgende keer weer terug zullen komen. Op speciaal verzoek kunnen we ook auto’s uit hogere klassen of bestelwagens en personenbusjes verhuren.”
Reserveren

Neem voor reserveren contact op met Autohopper Den Helder aan de Bedrijfsweg 1A in Den Helder via 0223-727044 of ga rechtstreeks naar de site: www.autohopper.nl

Artikel geplaatst op woensdag 10 mei 2017 - 09:16Reacties (0)


Reageer