Rodi

Grote verbouwingsopruiming de Schakel wonen en slapen   

Om ruimte te maken voor de verbouwing wordt vanaf tweede pinksterdag, maandag 5 juni, verbouwingsopruiming gehouden. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De Schakel bestaat dit jaar tachtig jaar! Een lange historie, die dankzij het continue vernieuwen van zowel de showroom als de collecties, ervoor zorgt dat het een toonaangevende woninginrichter is, bekend in de gehele Noordkop.


Om de laatste trends en ontwikkelingen nog beter te presenteren gaat de Schakel wonen en slapen aan Ravelijncenter 4 in Den Helder de komende maanden wederom flink verbouwen. De gehele inrichting van de begane grond wordt compleet vernieuwd. Om alle meubelen in de juiste sfeer te kunnen presenteren komen er nieuwe vloeren, wanden en looproutes. Alles volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Er verandert namelijk veel op het gebied van wonen; programma’s worden strakker, industriëler en landelijker. De presentatie moet hier dan ook op worden aangepast. Hierdoor kunnen klanten nog beter ideeën opdoen en geïnspireerd worden. Met de complete vernieuwing voldoet de Schakel wonen en slapen hier straks nog beter aan.
Om ruimte te maken voor deze grootscheepse verbouwing wordt vanaf tweede pinksterdag, maandag 5 juni, verbouwingsopruiming gehouden. Met kortingen tot wel vijftig procent kunnen diverse showroommodellen snel geleverd worden. Kijk voor het complete opruimingsaanbod op www.deschakelwonen.nl.
Iedereen is welkom op tweede pinksterdag van 12.00 tot 17.00 uur
De Schakel wonen en slapen – Ravelijncenter 4 – Den Helder

Artikel geplaatst op zondag 04 juni 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer