Rodi

'Ik streef naar de beste kwaliteit voor mijn klanten'
Hoorzorg Bakker luistert en geeft advies op maat

Erik Bakker van Hoorzorg Bakker gaat voor het beste hoorresultaat. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Hoorzorg Bakker is sinds januari 2015 gevestigd aan Baljuwstraat 17k in Den Helder. "Het bevalt mij prima hier", vertelt audicien Erik Bakker. "Wij zijn hier uitstekend bereikbaar. Dat was ook één van de servicepunten die ik wil bieden aan mijn klanten. Een goede bereikbaarheid en dat men voor de deur kan parkeren."


Bakker is geen onbekende in Den Helder. "Ik werk al sinds 1982 in Den Helder. Ik heb jarenlang Bakker Hoortoestellen gehad aan de Marsdiepstraat." De audicien wordt in de winkel bijgestaan door zijn vrouw Rolien en dochter Marianne. Om de regio zo goed mogelijk van dienst te zijn met de beste hoortoestellen en het juiste advies is Bakker ook een dag in de week op Texel, waar hij in Den Burg een locatie heeft. Erik Bakker is een erkend audicien en aangesloten bij de Stichting Audicien Registratie (STAR).

Advies op maat

De ruime en mooie winkel aan de Baljuwstraat beschikt over drie aanpaskamers. "De keuze voor een hoortoestel stellen wij samen aan de hand van een audiogram en de wensen van de klant. Uiteraard gaan wij voor het beste hoorresultaat. Daarom verkopen wij hoortoestellen van de Deense topmerken Widex en Oticon. Andere merken kunnen wij ook leveren, maar wij gaan voor het beste hoorresultaat. Als zelfstandig audicien zijn wij niet aangesloten bij een zorgverzekeraar en geven wij dus onafhankelijk en eerlijk advies. De klant moet uiteindelijk blij zijn met het hulpmiddel dat hij of zij heeft. Bovendien kan ik iedereen de aandacht schenken die nodig is." De ontwikkeling in de hoortoestellen staat niet stil. De techniek gaat snel en verandert regelmatig. De toestellen kunnen tegenwoordig zelfs aangepast worden via de smartphone." Om op de hoogte te blijven volgt Bakker de ontwikkelingen op de voet en krijgt hij regelmatig scholing van de merken die hij verkoopt. "Zo kan ik mijn klanten altijd het beste advies geven."
Hoorzorg Bakker - Baljuwstraat 17k - 1785 SB Den Helder - tel. 0223-769073 - info@hoorzorgbakker.nl - www.hoorzorgbakker.nl

Artikel geplaatst op zondag 11 juni 2017 - 07:00