Rodi

Extra service Carwash Center Verhaart
Nu ook makkelijk fiets of mountainbike wassen

De wasboxen van Carwash Center Verhaart zijn voorzien van steunen voor fietsen. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Autoservice Verhaart heeft onlangs de al ruime mogelijkheden van Carwash Center Verhaart uitgebreid. "Wij hebben onze wasboxen voorzien van steunen waar fietsen en mountainbikes in geplaatst kunnen worden", vertelt eigenaar Ruud Verhaart.


"Hiermee voldoen wij aan de vraag van onze klanten en vergroten wij wederom onze service." Carwash Center Verhaart bevindt zich tegenover het pand aan Ambachtsweg 17. Deze duurzame en ruim opgezette wasplaats met maar liefst vijf wasboxen is nu een jaar in bedrijf. "Het is een goede zet gebleken", zegt Verhaart. "Daar hebben wij geen spijt van. De wasboxen worden goed gebruikt en met de steunen voor de fietsen in de boxen vergroten wij onze service weer. Onze wasboxen zijn voorzien van de nieuwste technologieën. We beschikken over vier ruime wasboxen voor personenauto’s én een extra grote, ruime box voor caravans en campers. Daarnaast is het bij ons makkelijk om je boot af te spoelen na een dagje zee. Dat gebeurt namelijk ook veel." De wasboxen zijn van alle gemakken voorzien zodat iedereen zelf kan bepalen hoe men wast." Tevens beschikt Carwash Center Verhaart over vier uitzuigplaatsen. De wasplaats is zeer ruim opgezet waardoor het makkelijk manoeuvreren is met auto, bus, camper of caravan. "Je kunt het wassen bij ons betalen met euro's en pinpas, maar ook met wasmunten, waspassen, en de speciale waswallet. De waswallet-app kun je downloaden op je telefoon."
Autoservice Verhaart - Ambachtsweg 17 - Den Helder - tel. 0223-619988 - info@autoserviceverhaart.nl - www.autoserviceverhaart.nl

Artikel geplaatst op zondag 11 juni 2017 - 07:00