Rodi

Volop vermaak bij De Boell

(Foto: aangeleverd)


DEN HELDER - Gewoon lekker Hollands met Dario, zo wordt de sfeer 1 juli in feest- en dartscafé De Boell. Het publiek kan die avond genieten van optredens van Dario Kreuger, de Haarlemse levensliedvertolker Ramon Koning en rasartiest Patrick Seegers die zowel Nederlands- als Engelstalige nummers brengt. Vanaf 21.00 uur staan de deuren wagenwijd open voor publiek. Entree is gratis.

Advertorial
De Boell is gevestigd in een historisch pand aan De Breewaterstraat 10 in Den Helder. "Het café heette ooit Spinnewiel", weet uitbater Frank Stuijts. "Daarna Plein 10. Toen dat dicht ging, is het opgeknapt tot het café wat het nu is. We brengen veel livemuziek en op het sfeervolle plein worden de bekende Juttersdagen gehouden. Met veel passie springen klanten zo nu en dan spontaan bij."
Behalve livemuziek is het etablissement af te huren voor feesten en partijen. "Ook houden we dartstoernooien", vervolgt Stuijts. "Teams die nog op zoek zijn naar een dartslocatie zoeken, kunnen zich melden." Na Gewoon lekker Hollands met Dario staat Lady Night voor 22 juli op de agenda. "Met een surprise act en andere verrassende zaken", verklapt de uitbater. Volg alle ontwikkelingen van De Boell op Facebook: @cafedeboell

Artikel geplaatst op dinsdag 20 juni 2017 - 11:34