Rodi

Shop en winactie bij de Schakel wonen en slapen

Maak bij de Schakel wonen en slapen elke maand kans op de gratis relaxfauteuil Rico. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Bij de Schakel wonen en slapen aan Ravelijncenter 4 in Den Helder maakt elke klant die voor meer dan € 200,- besteedt, gedurende vier maanden, elke maand kans op de gratis relaxfauteuil Rico ter waarde van € 599,-. "De winnaar mag dan zelf een mooie bekleding uitzoeken", aldus de woon- en slaapspecialist.


De te winnen relaxfauteuil is het model Rico welke deze maanden in de actie is. "Een mooie moderne en zeer comfortabele relaxfauteuil die in ieder interieur zeker niet misstaat! De fauteuil heeft een uitklapbare voetensteun, een rugverstelling door middel van een gasveer en een verstelbare hoofdsteun. Het model is ook elektrisch verstelbaar mogelijk met twee motoren voor een onafhankelijke verstelling van zowel de voeten als de rug. Tevens is er een opstalift mogelijk die helpt bij het opstaan. Er is een enorme keuze aan diverse mooie stof- en leerkwaliteiten en diverse type poten. In leer is de relaxfauteuil Rico met een elektrische verstelling al leverbaar vanaf € 969,-."

Verbouwingsuitverkoop

"Tijdens de verbouwingsuitverkoop hebben wij natuurlijk vele aantrekkelijke showroommodelaanbiedingen, maar daarnaast ook super aantrekkelijke aanbiedingen waarbij u gewoon keuze heeft uit kleur of model. Het wordt op de benedenverdieping wat rommelig de komende tijd, maar wij blijven geopend en iedereen is van harte welkom!"
De Schakel wonen en slapen - Ravelijncenter 4 - 1785 LX Den Helder - tel. 0223-612363 - www.deschakelwonen.nl

Artikel geplaatst op zondag 02 juli 2017 - 07:00