Rodi

Gloednieuwe verfcorner bij Formido Den Helder

Bij Formido in Den Helder is het concept te bewonderen en vinden klanten hun verfproducten in de nieuwe schappen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Formido Den Helder heeft sinds kort een nieuwe verfcorner. Verf is een zeer belangrijke productgroep voor Formido. Om als bouwmarkt klanten zo goed mogelijk te bedienen, is het aanscherpen van de formule een continu proces. Zo wordt het aankoopproces van klanten continu gemonitord. Een van de ontwikkelingen die daaruit voortvloeide, is een nieuwe verfafdeling.


Om een statement te maken in deze belangrijke productgroep, is een compleet nieuwe afdeling ontwikkeld. Op dezelfde winkelruimte is er minder kant-en-klaar en meer aandacht voor de mengmachine. Daarnaast is er een duidelijkere segmentering in binnen- en buitenverf en zijn de verfbenodigdheden op een logischere manier bij de verfproducten gepresenteerd. Zo kan de klant nog makkelijker zijn/haar producten vinden. Natuurlijk zijn de professionele verfmerken zoals Wijzonol, Sikkens (diy), Flexa, Histor en Gold Circle ruim vertegenwoordigd. Ook op het gebied van verfgereedschap is dat het geval met Stryp, Copenhagen Gold en 3M.
De eerste resultaten zijn zeer positief en de uitrol naar alle Formido vestigingen is dan ook van start gegaan. Bij Formido in Den Helder is het concept te bewonderen en vinden klanten hun verfproducten in de nieuwe schappen.

Formido bouwmarkt


Formido is de voordelige bouwmarkt in de buurt met 81 vestigingen regionaal in Nederland. De klant vindt er alles voor zowel de beginnende als de gevorderde doe-het-zelver. Voordelig in prijs en voorzien van deskundig advies, zodat de klant snel aan de slag kan en uitgebreid kan gaan genieten van het eindresultaat.

Artikel geplaatst op woensdag 28 juni 2017 - 09:34