Rodi

brom! Een nieuwe brommobiel voor een vast bedrag per maand

(Foto: aangeleverd)

BREEZAND – Een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier rijden voor een vast bedrag per maand. Dankzij brom! kan dat nu al vanaf 199 euro per maand voor een periode van slechts twee jaar, vanaf zestien jaar en ouder. Met dit private lease-initiatief voor brommobielen biedt brom! zowel jongeren als ouderen een opvallend, nieuw mobiliteitsconcept.


Met het nieuwe private lease-initiatief voor brommobielen speelt brom! in op de huidige behoefte van consumenten om de maandelijkse kosten voor mobiliteit duidelijk en overzichtelijk in kaart te hebben. Met een brom! abonnement rijdt men gedurende twee jaar voor een vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier. Met uitzondering van de brandstof en verzekering zijn alle kosten – waaronder onderhoud – inbegrepen. Klanten van brom! betalen uitsluitend voor het gebruik van hun brommobiel. Na twee jaar leveren ze hun Microcar of Ligier gewoon weer in, of gaan ze een nieuw abonnement voor een nieuwe brommobiel aan.

Lage en overzichtelijke maandelijkse kosten

“Brommobielen worden zowel door jongeren vanaf zestien jaar als door ouderen gereden, maar in beide gevallen vaak maar voor een korte duur. Daarom oriënteren consumenten zich in eerste instantie vaak op oudere en relatief dure gebruikte brommobielen,” verklaart René Hoogeveen van G.M.S. & Import B.V., de initiatiefnemer achter brom!. “Met brom! bieden wij een aantrekkelijk private lease-aanbod voor een compleet nieuwe brommobiel voor een relatief korte termijn van twee jaar tegen een vast, laag en overzichtelijk tarief per maand.”
Brommobiel rijden via brom! is al mogelijk vanaf € 199 per maand met een nieuwe Microcar Dué. Daarnaast biedt brom! keuze uit de Microcar MGO Premium CDI (vanaf € 249 p/maand), Microcar MGO HIGHLAND X (vanaf € 264 p/maand) en de luxueuze Ligier JS50 L Elegance DCI (vanaf € 309 p/maand). Een compleet overzicht van de modellen van brom! is beschikbaar op de website www.mijnbrom.nl.
Over brom!

brom! is onderdeel van G.M.S. & Import B.V. in Veenendaal, dat sinds 1998 verantwoordelijk is voor de import van Microcar en Ligier brommobielen in Nederland. brom! biedt een aantrekkelijke vorm van mobiliteit voor iedereen van 16 jaar en ouder. Met een AM rijbewijs mag je met een brommobiel de weg op en doe je direct rijervaring op. Ook als alternatief na de auto is een brommobiel een uitkomst. brom! heeft een landelijk netwerk van specialisten, de brom!-Experts. Een brom!-Expert is dagelijks bezig met brommobielen en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen over de Ligier en Microcar brommobielen, maar ook over de wet- en regelgeving.
Dealer van brom!

Autobedrijf Temme, Molenvaart 357, 1764 AR Breezand, tel. 0223-522077, e-mail: info@autobedrijftemme.nl Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.autobedrijftemme.nl

Artikel geplaatst op woensdag 05 juli 2017 - 11:35