Rodi

Kijkdag in nieuwe wijk in Julianadorp

Willem-Alexanderhof is de nieuwe wijk tegen het oude dorp. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Iedereen kan woensdag 19 juli van 18.00 tot 20.00 uur een kijkje nemen in Willem Alexanderhof, de nieuwe woonwijk van Julianadorp, tijdens de open dag. Bouwnummer 108 is dan geopend. Deze twee-onder-eenkapwoning is bijna gereed voor de oplevering en staat nog te koop.


Willem-Alexanderhof is de nieuwe wijk tegen het oude dorp. School, kerk, dorpsplein, voetbalveld, winkelcentrum en nog veel meer dagelijkse voorzieningen, allemaal op een loopafstand van maar 350 meter.

Keuzemogelijkheid

Sinds enige tijd kunnen geïnteresseerde kopers nu zelf een woningtype kiezen per kavel. Lag de locatie van de verschillende types in het oorspronkelijke plan al vast, er bleek toch wat meer belangstelling te zijn voor het ene type dan het andere. Op de kavels met een vrijstaande woning kan ook naar eigen ontwerp worden gebouwd. De rij- en hoekwoningen zijn inmiddels verkocht en er is nog maar een handvol tweekappers beschikbaar. De Helderse Bouw Kombinatie zet daarom vol in op de vrijstaande woningen. Alle vrijstaande woningen worden (net als bij de tweekappers) standaard aangeboden met een garage en zijn al beschikbaar vanaf € 300.000 vrij op naam.
Zekerheid

Ook bij de aankoop van een vrijstaande woning of tweekapper bestaat de mogelijkheid om de eigen bestaande woning in te ruilen. De koper van de nieuwbouwwoning heeft daardoor de zekerheid niet ongewenst met twee woningen achter te blijven. Dubbele woonlasten worden zo voorkomen. Tijdens de bouw van de woning heeft de toekomstig bewoner van Willem-Alexander Hof uiteraard gewoon de mogelijkheid om zijn of haar woning zelf nog te verkopen. Maar mocht dat onverhoopt niet lukken, dan is er dus de inkoopgarantie die het een stuk eenvoudiger maakt een hypotheek af te sluiten.
Interesse in wonen in de Willem Alexanderhof? Neem contact op met een van de verkopende makelaars: Warnars Makelaardij tel. 0223-617044 of Jongewaard Meijer NVM Makelaars op tel. 0223-612230.

Artikel geplaatst op zondag 16 juli 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer