Rodi

Thuisin van Brederode steeds innovatief
September 20 procent korting op alle binnenzonwering en gordijnen

DEN HELDER - Met de meest innovatieve dealer Luxaflex in het assortiment is Thuisin van Brederode op zoek naar de meest veilige en comfortabele bedieningen op het gebied van binnen zonwering.


Powerview, topcomfort gecombineerd met veiligheid; Wie het ultieme bedieningsgemak prefereert, kiest voor powerview van Luxaflex. Bij powerview wordt het product door middel van een batterij gestuurde motor bediend. Met powerview verbetert niet alleen het gebruiksgemak, maar ook de veiligheid in huis aanzienlijk. Zelfs bediening via telefoon of tablet is nu geen enkel probleem meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Smartcord

Geen hinderlijke lange koorden meer met Smartcord; een revolutionair en gepatenteerd bedieningssysteem. Het heeft een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos kan worden bediend. Geen hinderlijke lange koorden meer, maar een heel eenvoudige bediening voor iedereen. Een uitstekend voorbeeld van wat een moderne bediening bij een standaard uitvoering doet.
LiteRise

Gebruikscomfort zonder koorden met LiteRise; Koorden zijn verleden tijd bij het unieke LiteRise –systeem. LiteRise is bijzonder veilig en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving. Beweeg met de hand via de onderlat de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag. Nu mogelijk bij Plissé en Duette shades, in alle mogelijke combinaties, zelfs als top down/bottom up en als combi.
Alle mogelijkheden zijn inmiddels in de Luxaflex Gallery shop geïnstalleerd, Thuisin Van Brederode biedt het juiste adres als het gaat om veiligheid, innovatie en bedieningsgemak. Korting is niet geldig op shutters. Thuisin Van Brederode is gevestigd aan Ravelijncenter 1 in Den Helder, tel. 0223-660013, www.van-brederode.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 01 september 2017 - 13:39