Rodi

(Advertorial)
Corma en House Of Dance weer in startblokken

(Fotocompilatie: aangeleverd)

DEN HELDER - Het nieuwe dansseizoen staat voor de deur. In september beginnen weer alle danscursussen voor jong en oud.


Nog nooit een danscursus gevolgd, of twijfel je om deze te doen? Er zijn verschillende goede redenen om het misschien toch een keer te proberen. Dansen geeft immers plezier en vermindert stress. Niets is beter dan een uurtje los te gaan op de dansvloer, alles even los te laten en vergeten en de batterij weer op te laden. Dansen is ook een sport en net zo inspannend als zwemmen of fietsen. Het heeft heel veel fysieke, mentale en emotionele voordelen. Dansen geeft zelfvertrouwen. Zodra je je ritme hebt gevonden en bewegingen en passen aangeleerd, is er eigenlijk geen reden meer om de dansvloer te ontvluchten. Dansen brengt mensen dichter bij elkaar. Overal ter wereld wordt gedanst, vaak brengt deze activiteit mensen bij elkaar. Te denken aan dansvormen, zoals Ballroom, Latin of Salsa, waarbij je met een partner samen danst. Of dansvormen waarbij je danst in een groep, zoals Hiphop, Musical- Showdance en Dancehall. Dansen is voor iedereen; voor jong en oud, het verbetert flexibiliteit en evenwicht. Als je wilt, zou je dus bijna je hele leven kunnen blijven dansen.
Dansschool Corma biedt de gelegenheid om kennis te maken met al deze aspecten. In de sfeervolle dansschool aan de Middenweg geven Cor & Bianca al ruim 40 jaar op een ontspannen manier dansles. Daarnaast zijn er maandelijkse gezellige dansavonden, waarbij zij zelfs tijdens het kerst- en paasbal de leerlingen kunnen voorzien van een warm/ koudbuffet. Zaterdag 9 september is er om 20.00 uur een open dansavond voor iedereen gratis toegankelijk. Dochter Whitney die sinds 2015 met House Of Dance is begonnen, en afgelopen juli wederom een zeer succesvolle eindvoorstelling heeft gehouden in de Kampanje, gaat in september ook weer van start. Wil je bij haar in een wedstrijdgroep dansen? Geef je dan op via de website voor een auditie op zondag 10 september 2017.
Kortom: wil je graag gaan dansen, bewegen, samen iets ondernemen en gezelligheid, kijk dan voor meer informatie op www.dansschool-corma.nl of www.house-of-dance.nl, want 'Never miss a chance to dance!'

Artikel geplaatst op zondag 03 september 2017 - 11:53