Rodi

Nieuw cursusaanbod Triade

DEN HELDER - Het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2017-2018 van Triade is bekend. Binnenkort valt bij iedereen de kleurrijke krant met het aanbod op de mat. Triade biedt voor ieder wat wils. Wat de interesse of leeftijd ook is, voor iedereen zit er wel een leuke, inspirerende en leerzame cursus bij.


Instrumenten spelen en zingen

Bij Triade kun je (bijna) op alle instrumenten les krijgen. Er is les in Den Helder en in Julianadorp. Wil je een keer een instrument uitproberen? Dan kun je een proefles of een probeercursus doen. Bij Triade maken cursisten ook samen muziek, wat garant staat voor veel muzikaal plezier. Er zijn bands, orkesten en ensembles waar je bij kunt aansluiten. Ook wordt in het nieuwe seizoen weer volop gezongen in het Huis van de Kunsten. Je kunt individuele zanglessen volgen, maar er zijn ook verschillende zanggroepen met divers repertoire voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Ateliers

In de ateliers geef je je eigen ideeën vorm tijdens de cursussen teken- en schilderen, beeldhouwen, keramiek, vilten, glas-in-lood en interieurontwerp. De docenten inspireren, adviseren en dagen je uit om op ontdekkingstocht te gaan.
Fotografie & Wizzkids! Club

In samenwerking met Fotoschool Den Helder zijn er het hele jaar weer diverse cursussen fotografie: van dagcursus tot een uitgebreide verdiepende jaaropleiding. Leer anders kijken en maak de meest creatieve en mooie foto’s. Voor kinderen die alles willen weten over media heeft Triade de Wizzkids! Club en voor Youtubers “Het Youtube Experiment”.
Dansstudio

Dansen is voor iedereen. In onze royale dansstudio geven we de vertrouwde lessen in bijv. klassiek ballet en streetdance. Voor de jonge kinderen is er ook samen dansen met (groot)ouders, peuterdans en kinderdans.
Theater en musical

Bij de cursussen musical en theater krijgt ieder kind ruimte om zich te ontwikkelen, te ontdekken waar hun kracht ligt en spelen eigen ideeën en fantasie een heel belangrijke rol. Dit betekent dat er geen kant en klare formats zijn, maar maken de spelers met elkaar een nieuw uniek stuk.
Kijk voor meer informatie over inhoud en tijden van de cursussen op www.triade-denhelder.nl of bekijk het cursusaanbod in de krant.

Artikel geplaatst op zondag 20 augustus 2017 - 11:07