Rodi

Dansschool Marga gaat weer van start

JULIANADORP - De zomervakantie is voorbij. De scholen gaan beginnen en ook Dansschool Marga gaat er vanaf 4 september weer enthousiast tegen aan. Dansschool Marga geeft les in Ballroom en Latin dansen, Zumba, Steps, Fit 55, openingsdans voor bruidsparen, kinderen vanaf vier jaar, streetdance vanaf zeven jaar en streetmix/diverse dansstijlen vanaf twaalf jaar.


De Fit 55 lessen zijn een succes. Dit komt vooral door de combinatie van het samen plezier beleven in de les, maar ook na de les. Men danst, beweegt en geniet. Dansschool Marga biedt een gevarieerd lesprogramma, waarbij lenigheid, balans, uithoudingsvermogen en spierversterking centraal staan.
Dinsdagmorgen om 10.00 uur begint de Step-les en ’s middags om 13.30 uur de nieuwe Zumba - dansles. Nieuw dit seizoen is dat er in deze les ook meer aandacht zal zijn voor de dans in het algemeen. Wie altijd de Cha-Cha, Rumba, Paso-doble, Jive of welke dansstijl dan ook heeft willen leren of wel eens dansles heeft gehad maar niet meer precies weet hoe het ging of geen danspartner heeft, kan meedoen. Men danst alleen, maar toch met zijn allen op heerlijke muziek en daar wordt iedereen blij van!
Woensdag om 10.00 uur begint de les dans. Kom dit jaar nog in beweging. De Zumba lessen voor volwassenen worden gegeven op maandag en donderdag. Wie een openingsdans wil leren om de bruiloft feestelijk te openen of een choreografie speciaal afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Dat kan! De privélessen kunnen in overleg worden besproken. Bel 06- 22 10 28 04. Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden voor een proefles. Na de les staat een kopje koffie of thee klaar.
Meer informatie op www.dansschool-marga.nl
Dansschool Marga, Meester Daarnhouwerstraat 8 in Julianadorp

Artikel geplaatst op woensdag 23 augustus 2017 - 09:45