Rodi

Elk feest begint bij Kitty's Heksenketel
Enorm assortiment aan cadeau- en feestartikelen

(Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Cadeau- en feestartikelenwinkel Kitty's Heksenketel opent dinsdag 29 augustus de deuren van de nieuwe winkel in winkelcentrum Schooten Plaza aan Vrede en Vrijheid 13 in Den Helder. Tot voor kort was Kitty's Heksenketel gevestigd aan de Baljuwstraat. "Dat behoort ook tot het winkelcentrum, maar nu zitten wij weer in het winkelcentrum", zegt eigenaresse Kitty van der Stoop trots.


"Vier jaar geleden ben ik met Kitty's Heksenketel begonnen in het winkelcentrum, maar dat pand werd al snel te klein en toen zijn we verhuisd naar de Baljuwstraat. Nu twee jaar laat gaan we weer terug naar binnen. Als voorzitter van de winkeliersvereniging van Schooten Plaza is het voor mij ook fijn om weer in het winkelcentrum te zitten. Als winkeliersvereniging organiseren wij veel activiteiten en het is altijd gezellig om daar onderdeel van uit te maken." Door de verhuizing wordt de winkel nog weer groter, met een totale oppervlakte van 311 vierkante meter. "Om de opening van de nieuwe winkel te vieren hebben wij de hele week van dinsdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september een kortingsactie op de foliecijfers van een meter hoog. De cijfers zijn voor € 4,95 per stuk te koop in plaats van € 7,45. Dit is wel exclusief helium. Verder komt tijdens de Wijkmanifestatie op zaterdag 2 september een photobooth voor de winkel te staan. Van 11.00 tot 15.00 uur kan iedereen gratis op de foto."

Ballondecoraties

In de winkel van Kitty is werkelijk waar alles op het gebied van cadeau- en feestartikelen te vinden. Van wenskaarten en leuke cadeautjes voor speciale feestdagen en partijen tot complete kostuums voor carnaval, Halloween en de Toppers. "Noem het maar op en wij hebben het in de winkel", zegt Kitty. "Wij hebben voor ieder wat wils en in elke prijsklasse. Bovendien spelen wij in op de actualiteit met onze artikelen. Ook hebben wij een ruim assortiment aan leeftijdslingers. "Wat voor ons eveneens een belangrijk onderdeel is van ons assortiment zijn de ballondecoraties. Van mooie ballonbogen en -pilaren voor openingen, feesten en partijen tot grote projecten en kleinere decoraties. Wij kunnen alles maken. Zo hebben wij onlangs voor het Regius College in Schagen de complete zaal aangekleed met ballondecoraties voor de diploma-uitreiking. Een prachtige klus!", besluit Kitty.
Naast dat de fysieke cadeau- en feestartikelen in de winkel in de Schooten te koop zijn kan iedereen het assortiment ook bestellen op de webshop www.feestartikelenbestellen.nl.
Kitty's Heksenketel - Vrede en Vrijheid 13 - 1785 RL Den Helder - tel. 0223-693023 - info@kittysheksenketel.nl - www.kittysheksenketel.nl

Artikel geplaatst op zondag 27 augustus 2017 - 07:00